Qomo vil være på en kort ferie for Dragon Boat Festival fra 22. til 24. juni

Glad Dragon BAOT

Qomo, en ledende produsent avinteraktive teknologier, vil være på en kort ferie fra 22. til 24. juni i anledning Dragebåtfestivalen.Dragebåtfestivalen, også kjent som Duanwu-festivalen, er en tradisjonell kinesisk høytid som minnes livet og døden til Qu Yuan, en kjent kinesisk poet og statsmann.

Under festivalen vil Qomos kontorer og fabrikker være stengt, og ansatte vil ta en velfortjent pause for å tilbringe tid med familie og venner.Selskapet vil gjenoppta driften 25. juni, og alle bestillinger og forsendelser vil bli behandlet raskt.

Qomo setter sin ære i sitt engasjement for kvalitet og kundeservice, og selskapets ansatte jobber utrettelig for å sikre at kundene får best mulig produkter og støtte.Den korte ferien er en måte for Qomo å vise takknemlighet for sine hardtarbeidende ansatte og lade opp batteriene for de travle månedene som kommer.

Qomo ønsker alle en glad og trygg Dragon Boat Festival og ser frem til å fortsette å tilby best mulig produkter og støtte til sine kunder.

Hvis du har spørsmål om Qomointeraktive smarte produkter, ta gjerne kontaktodm@qomo.comog vi vil betjene deg på første gang når vi er tilbake fra ferie. De beste ønsker for dere alle til å ha det bra med familien i ferien!


Innleggstid: 16-jun-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss