Er interaksjon med visning i klasserommet bortkastet tid?

Klasseromsinteraksjon

 

Med utviklingen av pedagogisk informatisering, er multimedia mobile undervisningsvideobokser mye brukt i klasserom for å hjelpe lærere med å vise undervisningsdokumenter osv. Noen lærere mener imidlertid at visning av undervisning i klasserommet vil forsinke undervisningsfremgangen og ikke er noe mer enn sløsing med tid.Hva tenker du om dette?

Redaktøren mener personlig at det er feil at lærere har en slik idé.Elever inntar den dominerende posisjonen i klasserommet, og lærere bør gi full lek til subjektiviteten til elevenes læring og lederskapet til lærerne.Som folkelærer bør du endre undervisningsmetodene og undervisningskonseptene til tradisjonell eksamensorientert utdanning, huske på oppdraget med å undervise og utdanne mennesker, og få elevene til å virkelig bli hoveddelen av klasserommet.

I det tradisjonelle undervisningsklasserommet snakker lærerne og elevene lytter, og det er mangel på interaktiv undervisning.I multimediaklasserommet med videoboder kan lærere vise relevant materiell som leksjonsplaner, undervisningseksemplarer osv. på standen, samtidig som de underviser i kunnskap og viser kunnskapspoeng, slik at elevene bedre kan få grep om kunnskapspoengene.

I tidligere klasserom har lærere blitt fordypet i klasseromsatmosfæren i undervisningen.Etter å ha en videodokumentkamera, lærere kan vaske og vise relevant materiale som leksjonsplaner og undervisningsprøver på standen, mens de underviser kunnskap og viser kunnskapspoeng, slik at elevene kan bedre kunnskapspoeng.

I demonstrasjonsundervisningen kan læreren bruketrådløs visualiseringå gå ned fra podiet og vise elevenes lekser eller arbeider under standen.Den støtter to- eller fireskjerms sammenligningsundervisning, og elevene kan tydelig se det presenterte innholdet.Se arbeidet til klassekameratene dine og motiver deg selv til å forbedre deg.

Ikke bare det, bildekommentarprogramvaren som støtter den trådløse standen kan perfekt erstatte tavlen.Læreren kan legge til, kopiere, klippe ut, lime inn og andre operasjoner på det viste innholdet, for eksempel bilder, tekst, linjer, rektangler, ellipser osv., noe som sparer tid og krefter.Hjerte.

Studentene er utviklende mennesker og er i en dominerende posisjon.Lærere er veiledere og pådrivere for elevenes læring.De bør lære elevene hvordan de skal lære i klasserommet, i stedet for å gi elevene kunnskap.

Derfor bør klasserommet domineres av elever, og interaktiv undervisning kan oppnå dette.Det lærere må gjøre er å veilede elevene til å lære og forbedre deres autonome læringsevne.Så hva tror du?


Innleggstid: Jun-10-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss