Hvordan velge opptaksutstyr for mikroklasser?

Med den raske utviklingen av informasjonsteknologi i dag, har det blitt en generell trend å bruke mikroklasser for å forbedre undervisningseffektiviteten uten klasseromsundervisning eller elevenes selvstendige læring etter timen.

I dag vil jeg dele med deg en del av magien med mikro-klasse innspilling-trådløstvideoboks.

I undervisningen, for undervisning av noen viktige og vanskelige kunnskapspunkter, og undervisning i problemstillingsferdigheter, er det spesielt egnet for visning i form av mikroklasser.På dette tidspunktet kan lærere vise de viktige og vanskelige timeplanene under standen, med 8 millioner høyoppløselige piksler.

Utsøkt og kompakt design, lærere kan flyttebærbar dokumentskanneri henhold til deres behov under opptaksprosessen.Objektivet kan roteres i flere vinkler for fotografering og opptak.Innebygd LED intelligent fyllelys, når lyset er mørkt, kan det slås på med én knapp, og presenterer et lyst opptaksmiljø i mikroklasse.Etter at opptaket er fullført, kan elevene se denne mikroklassen først etter timen for å forberede seg til den nye timen.

Lærere kan også bruketrådløs dokumentvisualiseringå designe nye spørsmål basert på kunnskapspunktene til den nye klassen, tiltrekke elevenes oppmerksomhet og bane vei for introduksjonen av den nye klassen for å lage denne mikroklassen.På denne måten kan studentene veiledes til å utforske loven, og de kan drive uavhengig eller samarbeidende forskning.

Det som er mer verdt å nevne er at den trådløse videovisualizeren ikke bare kan hjelpe lærere med å ta opp mikroklasser, men ogsåinteraktiv skjermundervisning i klasserommet.Undervisningsplanfilene kan vises i sanntid under standen, og elevene kan tydelig se innholdet i displayet i stillingen.Lærere kan skrive notater i sanntid, og markere nøkkelpunkter, vanskeligheter, tvil osv., for å hjelpe elevene med å mestre kunnskapspunkter bedre og raskere.

Standen støtter to-skjerm og fire-skjerm delt skjerm sammenligning, hver delt skjerm kan åpne video, lokalt bilde eller klikk for å ta et bilde for sammenligning.Den kan også utføre funksjoner som å zoome inn, zoome ut, rotere, merke og dra på hver delt skjerm individuelt eller samtidig.

Denne videostanden er en multifunksjonell bærbar skjermenhet som kan brukes til datainnsamling, videoundervisning, filvisning, fysisk visning, treningsvisning osv. Det er det beste valget for undervisning i mikroklasse.

Trådløs dokumentskanner


Innleggstid: 12. august 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss