Hva er en dual-lærer klasserom løsninger

Et klasserom med to lærere er en klasse der to lærere underviser samtidig.Den ene er en utmerket foreleser som er ansvarlig for "undervisning", og den andre veilederen er ansvarlig for "læring".Fremragende forelesere underviser live online forelesninger, og veilederne tilbyr personlig spørsmål og svar, målrettet veiledning, manglende og fylle ledige stillinger, konsolideringsøvelser og andre tjenester for implementering av klasserom.De to lærerne har en klar arbeidsdeling, og oppnår virkelig den perfekte kombinasjonen av 'læring' og 'øving', noe som gjør læringen mer effektiv.

 

Klasseromsmodellen med to lærere er en måte å undervise og lære mellom offline undervisning og ren nettbasert direktesending.Det er forskjellig fra ansikt til ansikt og online live undervisningsmetoder:

1. Den samlede læringseffekten av offline undervisning er best, men produktiviteten til lærerne er lav, og mangelen på lærere begrenser utviklingen av institusjoner.

2. Online direktekurs har forbedret lærerens produktivitet betraktelig.En kjent lærer kan ta med hundrevis eller til og med tusenvis av mennesker til klassen samtidig.Men på grunn av mangelen på offline-tjenester, er den generelle læringseffekten ikke god.

3. Klasseromsmodusen med to lærere er en modus mellom undervisning uten nett og direktesending på nett.En lærer kan undervise i flere offline klasser samtidig, og hver offline klasse er utstyrt med en veileder for å tilby tjenester til elevene.Dette løser ikke bare problemet med lærerproduktivitet i frakoblet undervisningsmodus, men løser også problemet med dårlige læringseffekter forårsaket av mangelen på tjenester i online direktesendingsmodus.

 

I Qomo dobbeltlærerklasserom vil vi gi deg det beste utdanningsutstyret og programvaren.En smart bundleboard gir deg en skjerm berøringsskjerm, lagt til med et webkamera, lærere kan enkelt se klasserommene.

Studentene kan også enkelt svare på spørsmålet av Qomopublikumsresponssystem tastaturer modell QRF997uansett valgspørsmål eller taleprøvespørsmål.

 

We are struggled to provide you a smart classroom. If you have any questions or request, please feel free to contact email odm@qomo.com

Dobbelt lærerklasserom


Innleggstid: 30. april 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss