Qomo interaktive paneler kommer deg mest til gode.

210701 Interaktivt panel

Qomo Bundleboard interaktive paneler har blitt publisert siden 2020 og har en flott brukeropplevelse for kundene.Basert på Android 8.0 kan du laste ned så mange apper i selve systemet.

Fordelene med å ha en ikke-proprietær interaktiv skjerm er at det ikke er noen begrensninger for nettsteder og programvaretilgjengelighet.Du kan laste ned oppdateringsprogramvaren og eventuelle relaterte dokumenter fra nettstedet vårt.

Qomo QITBB G BundleboardInteraktiv berøringsskjermgjør at du ikke bekymrer deg for nettverkssikkerheten igjen.Denne alt-i-ett interaktive ultra-HD-berøringsskjermen gir deg bedre, sikre møter og presentasjoner.

Designet for bedriftssikkerhet.

Bundleboardetinteraktive panelergir deg mer effektivt samarbeid med sterkere nettverkssikkerhet.Kom rett på jobb uten et innebygd operativsystem, designet for å holde dataene dine sikre, samtidig som de gir teamet tilgangen de trenger.

Sikre informasjonen din.

Uten en innebygd operativsystemskjerm, Bundleboardberøringspanelerlar deg holde root-tilgang til nettverket ditt utenfor rekkevidde samtidig som det er enkelt for alle å gå opp og bruke.

Ha mer kontroll over panelet og dataene dine.

Jobber like hardt som du gjør.

Hver Bundleboard-skjerm er en 24/7 rangert skjerm av kommersiell kvalitet.Aldri bekymre deg for om skjermen kan holde tritt med ideene dine.

Glatt, naturlig skriving.

Kapasitiv berøringsteknologi fungerer og føles like naturlig å samhandle med som å skrive på en smarttelefon eller nettbrett.Bare trykk, berør og skriv med fingeren for å motta øyeblikkelig respons over skjermen.

OPS-kompatible.

Alle interaktive berøringspaneler i Bundleboard-serien kommer med en lett tilgjengelig OPS-port.Legg til en kraftig innebygd datamaskin for å bringe kraften til en stasjonær datamaskin rett til skjermen.

Du kan enten legge til I3/I5/I7 for Windows-systemer og legge til et hvilket som helst grensesnitt du ønsker i panelene.

For øyeblikket har vi noe av lageret til buntbrettet, hvis du føler interesse, ta gjerne kontaktgrace@qomo.comog whatapp: 08618259280118


Innleggstid: 19. november 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss