Qomo QD3900H1 Desktop-dokumentkamera har stoppet produksjonen

QD3900H2 Desktop-dokumentkamera

Kjære alle Qomo-kunder, vi er her for å informere om at Qomo allerede har sluttet å produsereQD3900H1 Desktop-dokumentkamera.Og dette produktet ble tatt plassert avQD3900H2 skrivebordsdokumentvisualiseringr hvilke utsikter vil være nøyaktig de samme med QD3900H1 dokumentkamera.Men har også noen høydepunkter.

 

Den kommer med utmerket bildekvalitet

Den profesjonelle bildesensoren har lav støy, høy oppløsning og levende fargegjengivelse på og gir en utmerket bildekvalitet selv under dårlige lysforhold.

 

Video/lydopptak og ekstra lagring

Med den innebygde mikrofonen og SD-kortminnet kan du ta opp og lagre video og lyd synkront uten PC.

 

Støtter HDMI-gjennomgang

QD3900H2 skrivebordsdokumentvisualisering er utstyrt med HDMI-inngang og -utgang.HDMI-inngangen lar deg koble til en inngangsenhet som en bærbar PC eller iPad, mens HDMI-utgangen kan brukes til å koble til en projektor!

 

Anti-mørke

Med den doble sidelampe-designen kan retningen til lyskilden justeres i henhold til omgivelsene for å forhindre refleksjoner.

 

Glatt dynamisk bilde

Med 30 fps fanger du hver minste bevegelse under avspilling uten forsinkelser.

 

Øyeblikkelig bildejustering

En auto tune-knapp justerer klarheten, lysstyrken og fargen automatisk i henhold til det faktiske miljøet.En ny bildeprosessteknologi øker funksjonen slik at bildejusteringen blir mer effektiv.

 

Innebygd LED-bakgrunnsbelysning

Med den største størrelsen på innebygd LED-bakgrunnsbelysning i denne bransjen, trenger ikke brukere lenger å konstant justere posisjonen til røntgenbilder, bilder, negativer og lysbilder under en presentasjon.

 

QD3900H2 er den mest økonomiske desktop-visualizeren i Qomoskrivebordsprodukts. We hope can work out the best solutions according to customer budget. If you feel interest the products, please feel free to contact email at odm@qomo.com and whatsapp 008618259280118

 

Vi håper kan gi deg produktene våre for prosjektet ditt med våre beste løsninger for smart klasserom eller smart arbeidskontor.


Innleggstid: 21. oktober 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss