Qomo QIT600F3 berøringsskjerm kommer ut i juni

QIT600F3 linjebilde

Det er gode nyheter å dele med alle våre kunder at berøringsskjermen QIT600F3 kommer ut veldig snart.Anslått å komme ut i slutten av juni 2021.

 

De fleste fordelene vedQIT600F2 penn-skrivebrettvil bli reservert.For eksempel, den store lcd-skjermen og det meste av enhetens utsikter.Den lille justeringen av utsiktene har også til hensikt å gjøre den største utnyttelsen av enheten i ethvert interaktivt miljø.

Sammenlignet med QIT600F2 er høydepunktet til QIT600F3 at denne modellen tar i bruk kapasitiv teknologi og støttefigur og pennberøring.QIT600F3 er en 10-punkts kapasitivtouch-skjermmed følsom berøring og sikker respons. Dette gir høye fordeler når du har en presentasjon i en hall eller klasserom og trenger forskjellige personer for å ta del i et interaksjonsøyeblikk.Deltakerne kan skrive samtidig (10 poeng skriving) for å vise sine meninger.

Dessuten kommer QIT600F3-modellen ut med passiv penn som ikke trenger batteriene og får noen ladninger, pennen kan skrive direkte på skjermen.En trykkfølsomhet på 8192 nivåer gir en fantastisk skriveopplevelse og oppnår en rekke maleferdigheter, åpner æraen forflate panelerskriving.Den vil også legge til et sidebrett for å holde pennen.Det vil gjøre det enkelt å beholde pennen uten tap.

Bortsett fra høydepunktene ovenfor, har QIT600F3 også noen andre oppgraderinger.Qomo oppgraderer modellene for å møte markedsforespørselen og bidra med våre effekter for å oppnå bedre utdanningseffekt.

Og det håper Qomo ODM.Vi designer og produserer uansett våre produkter, men også å designe i henhold til markedets forespørsel.Hver sesong vil vi ha nye produkter som kommer ut og vil informere kundene våre for å se om de kan hjelpe for deres virksomhet.

For mer informasjon om 21,5-tommers QIT600F3 berøringsskrivebrett, ikke nøl med å kontakte vårt salg påodm@qomo.comog whatsapp 0086 18259280118.


Innleggstid: 12. mai 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss