Qomo lanserer ny serie smarte dokumentkameraer for klasserommet

Videodokumentkamera

Qomo, en ledende leverandør av klasseromsteknologi, har nylig lansert sitt nyeste utvalg av smarte dokumentkameraer designet spesielt for moderne klasserom.Disse banebrytende enhetene tilbyr lærere et kraftig nytt verktøy for å legge til rette for interaktive, engasjerende og dynamiske læringsopplevelser, og forbedre elevenes engasjement, forståelse og oppbevaring.

Qomodokumentkamera klasseromløsning kombinerer den tradisjonelle funksjonaliteten til endokumentkamera med innovative smarte funksjoner som automatisk bildekorreksjon, merknadsmuligheter og trådløst nettverk.Kameraene er designet med lærere i tankene, og sikrer at de er utrolig brukervennlige, noe som gjør det enkelt for lærere å integrere dem i klasseromsaktiviteter.

Med enSmart dokumentkamera, lærere kan enkelt vise og projisere læremateriell som lærebøker, lesemateriell og elevarbeid.Denne funksjonen lar lærere veilede elevene gjennom en praktisk læringsopplevelse og fremme selvstendig tenkning.

Smartkameraets automatiske bildekorreksjonsteknologi sørger for at hver detalj er synlig.Denne teknologien eliminerer behovet for manuelle justeringer, sparer lærere verdifull tid og reduserer risikoen for feil.

Dokumentkamera klasseromsløsningen er også utstyrt med en merknadsfunksjon som lar lærere skrive og fremheve på det viste bildet.Denne funksjonen er perfekt for undervisning i konsepter som krever visuelle hjelpemidler eller for å forklare komplekse emner.

I tillegg kommer Qomos Smart Document Camera med trådløs nettverksfunksjon, noe som betyr at lærere enkelt kan dele bilder og innhold med elevene uten behov for tungvint kabling.Med denne funksjonen kan lærere gi praktisk og sømløs tilgang til digitalt læremateriell, som e-bøker, pedagogiske videoer og interaktive spørrekonkurranser.

Qomos utvalg av smarte dokumentkameraer er et innovativt og praktisk verktøy for lærere.Disse kameraene er et utmerket tillegg til ethvert moderne klasserom, og gir lærere et kraftig verktøy for å forbedre læringsopplevelsen til elevene sine.Med funksjoner som bildekorreksjon, merknader og trådløst nettverk har dette systemet alt lærere trenger for å gi elevene et optimalt læringsmiljø.


Innleggstid: Jul-05-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss