Prøv å bruke elevklikkeren til å fremme interaksjonen i klasserommet

Student fjernkontroll

Studentklikker er et pedagogisk interaktivt verktøy for lærere i offentlige skoler og opplæringsinstitusjoner, som hjelper lærere med å undervise effektivt og fremmer kvaliteten på undervisningen i skoleinstitusjoner.

 

For det første å heve atmosfæren for å gjøre effektiviteten doblet

Det interaktive spillet med å gripe røde konvolutter i klasserommet fremmer elevinteraksjon, liver opp klasseromsatmosfæren, undergraver fenomenet «ett ord i klasserommet» i det tradisjonelle klasserommet og gjør elevene til hoveddelen av klasserommet.I tillegg forbedrer det lærernes undervisningseffektivitet betydelig.

 

For det andre Spørsmålsbasert interaksjon

Støtt "svar på flere spørsmål og flerveis interaksjon", lærere kan sette opp relevante spørsmålstyper for å evaluere og svare med elevene i henhold til fremdriften i klasseromslæringen, også forbedre elevenes entusiasme for læring og forynge klasserommet.

 

For det tredje svarer Oral med intelligent skåring

Qomoklasseroms responssystem, som gir studentene et multimodalt og reelt kontekstlæringsmiljø for barn å lære i en trygg og naturlig psykologisk tilstand.Det gir en god hjelp for å dyrke barns engelskspråklige sans, interesse, selvtillit og tenkekvalitet i tråd med deres kognitive aldersnivå.Elevene kan bruke klikkeren til å uttale svaret.Dataene overfører også intelligent tilbakemelding på uttaleskåren.Dermed trenger ikke læreren lenger å bekymre seg for å ikke høre hvilken elev som tar feil.

 

Til slutt, automatisk korreksjon, dataanalyse

Etter at elevene har brukt klikkeren til å svare, vil bakgrunnen automatisk korrigeres, generere datarapporter i sanntid og støtte dataeksport.Lærere kan i tide forstå elevenes læring gjennom rapporten, fullt ut og utfyllende forstå læringssituasjonen til hver enkelt elev, justere undervisningsopplegget i tide og formulere undervisningsopplegget som virkelig er anvendelig for studentene.

Qomo Student Clicker fremmer elevenes umiddelbare læring, endrer de tradisjonelle undervisningsmetodene til lærere, optimerer klasseromsundervisningen og skaper et miljø av høy kvalitet som er egnet for moderne undervisning.


Innleggstid: 16. november 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss