Velkommen til å besøke Qomo på stand 2761 i Infocomm

Velkommen til å besøke Qomo

Vi er glade for å kunngjøre at vi kommer til å delta på Infocomm 2023, den største profesjonelle audiovisuelle messen i Nord-Amerika, som arrangeres i Orlando, USA 12.-16. juni.Vi inviterer deg hjertelig til å besøke standen vår, 2761, for å utforske og oppleve vår nyeste interaktive teknologi.

På standen vår vil du få muligheten til å se våre banebrytende produkter i aksjon, inkludert interaktive skjermer,dokumentkameraer, trådløse presentasjonssystemer ogklasseroms responssystemer.Vårt erfarne personale vil være tilgjengelig for å demonstrere produktenes evner og svare på spørsmål du måtte ha.

Vi vil også være vertskap for en rekke pedagogiske økter på arrangementet, som dekker temaer som interaktive teknologier i klasserommet, trådløse presentasjonssystemer og fremtiden for audiovisuelle teknologier.Disse øktene er laget for å hjelpe deg med å lære mer om de nyeste trendene og teknologiene i bransjen og hvordan de kan være til nytte for organisasjonen din.

I tillegg til å vise frem produktene våre og være vertskap for undervisningsøkter, vil vi også tilby eksklusive tilbud og kampanjer for deltakere som besøker standen vår.Disse tilbudene er kun tilgjengelige på arrangementet, så husk å komme innom for å dra nytte av dem.

Vi ser frem til å møte deg på Infocomm 2023 og vise deg hvordan våre interaktive teknologier kan forbedre samarbeid og engasjement i ulike omgivelser.Vi sees på stand 2761!

Infocomm 2023 er en utmerket mulighet til å lære mer om de nyeste interaktive teknologiene og hvordan de kan forbedre samarbeid og engasjement i ulike omgivelser.Arrangementet tiltrekker seg tusenvis av utstillere og deltakere fra hele verden, noe som gjør det til det perfekte stedet for å komme i kontakt med industriledere og lære mer om de nyeste trendene og teknologiene.


Innleggstid: 15. juni 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss