Velkommen til å besøke Qomo i den kommende Infocomm i USA

QOMO Infocomm-invitasjon

Bli med Qomo på stand #2761 i Infocomm, Las Vegas!

Qomo, en ledende produsent avinteraktive teknologiervil delta på det kommende InfoComm-arrangementet fra 14. til 16. junith2023.Arrangementet, som holdes i Las Vegas, er den største profesjonelle audiovisuelle messen i Nord-Amerika, og tiltrekker seg tusenvis av utstillere og deltakere fra hele verden.

Qomo vil vise frem sin nyeste linje aviinteraktive skjermer, dokumentkameraer, ogtrådløse presentasjonssystemerpå arrangementet.Disse produktene er utviklet for å forbedre samarbeid og engasjement i klasserom, styrerom og opplæringsrom.

Et av produktene som Qomo vil vise frem er dokumentkameraet QD3900.QD3900 er et høyoppløselig kamera som kan ta bilder og videoer i høy oppløsning.Den har også en kraftig zoomfunksjon som lar brukere fokusere på spesifikke detaljer ved dokumentet eller objektet de viser.

Et annet produkt som Qomo vil vise frem er de nye 4K interaktive panelene som er en serie interaktive tavler som lar brukere kommentere, tegne og skrive på tavlen ved hjelp av en spesiell pekepenn.Tavlene kommer også med programvare som gjør det mulig for brukere å lagre og dele arbeidet sitt med andre.

Qomo vil også vise frem sine trådløse presentasjonssystemer, som gjør det mulig for brukere å koble enhetene sine trådløst til skjermer eller projektorer.Disse systemene er perfekte for klasserom, styrerom og treningsrom, siden de eliminerer behovet for kabler og ledninger.

I tillegg til å vise frem produktene sine, vil Qomo også være vertskap for en rekke pedagogiske økter på arrangementet.Disse øktene vil dekke emner som interaktive teknologier i klasserommet, trådløse presentasjonssystemer og fremtiden til audiovisuelle teknologier.

Qomos oppmøte på InfoComm-arrangementet er en utmerket mulighet for deltakere til å lære mer om de nyeste interaktive teknologiene og hvordan de kan forbedre samarbeid og engasjement i ulike omgivelser.


Innleggstid: 25. mai 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss