Hva er en interaktiv berøringsskjerm?

Kina interaktivt panel

Hva er en interaktiv berøringsskjerm?

Deinteraktiv berøringsskjermbrukes til å lage dynamiske visuelle presentasjoner og kontrollere data på skjermen gjennom digital interaksjon med berøringsskjerm.Den brukes også i skoler og bedrifter når de første interaktive projektorene ble introdusert, hjelper de presentatørene til å dele dataskjermen med et helt klasserom eller styrerom.I dag brukes interaktive skjermer ikke bare i skole- og forretningsmøter for å dele informasjon, men legger også til rette for en mer engasjerende opplevelse for hele publikum.

Produktene våre er bygget med toppmoderne teknologi og innovative funksjoner skreddersydd for å maksimere forretningspotensialet ditt.Skap bedre kundeinteraksjon ved å velge fra et bredt utvalg av interaktive berøringsskjermer tilgjengelig på Stream for å maksimere fortjenesten din.

Du kan oppnå en alt-i-ett-berøringsløsninger gjennom enestående funksjoner som er tilgjengelige i produktet vårt, da kvalitet er viktig for oss.

Qomos smarte interaktive skjerm er designet for å representere klassens beste bildeytelse og oppfylle de unike kravene til hver applikasjon.

Trykk på Display

Det er en dataskjerm som også er en inndataenhet, en bruker samhandler med datamaskinen ved å berøre bilder eller ord på skjermen.Mange funksjoner i skjermen som sensorer som oppdager berøringshandlinger og mange flere.Det er mye brukt på skoler, organisasjoner og mange flere steder, da bare ved å berøre skjermen sender vi input til enheten, og ifølge den får vi utdata.

Fordeler med å bruke interaktiv berøringsskjerm:

Øk produktiviteten ettersom det nå er enkelt å sende input til enheter.

Interaktive skjermer hjelper deg med å spare plass ettersom de noen ganger passer på veggen.

Stor berøringsskjerm interaktiv lar deg gjøre arbeidet ditt raskere, noe som fører til forbedret effektivitet.

Interaktiv skjermhar et kraftig verktøy for å nå ut og engasjere kunder.

Tids- og kostnadsbesparende.

Full HD-bildekvalitet selv folk langt fra skjermen har også synlighet.


Innleggstid: 17. mars 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss